Svenska Sekelhus

Bostadsfastigheter

Sekelhus stadsvilla är tidsenliga, attraktiva och exklusiva bostäder med 4-8 lgh om 64-72m2 avsedd för mindre familjer, ensamstående med barn, studentboende i par m.m. Byggkonceptet är kostnads- och tidseffektivt med modernt innehåll och utseende som passar väl in på traditionella villatomter i stadsmiljö.

Svenska Sekelhus

BOSTADSFASTIGHETER

Sekelhus Stadsvilla kan upplåtas som hyresrätt, äganderätt eller bostadsrätt. Genom sin form kan lägenheterna byta upplåtelseform över tid, vilket skapar unika möjligheter. 

Svenska Sekelhus

BOSTADSFASTIGHETER

Sekelhus SeniorRadhus är funktionella, prisvänliga och lättskötta marklägenheter om 3 rok och 60-80m2 avsedda för äldre par och pensionärer. Lägenheterna har stora uteplatser och tillgång till gemensamma trädgårdsytor. Vi uppför lägenheterna i såväl stadsmiljö som i levande samhällen med gångavstånd till befintlig service såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral etc.

Vi äger och förvaltar bostäder!

Sekelhus bostad är en ny expansiv inriktning för företagsgruppen vilken baseras på en väl utvecklad produktionsmetod för tillverkning av kostnadseffektiva bostadsfastigheter såsom radhus, flerbostadshus, seniorboenden och villor. Bostäderna är anpassade utifrån ändamål och baseras på attraktiva ekonomiska villkor, hög formbarhet över tid, modern teknik och hög grad av hemkänsla. Med start 2020 kommer företaget att etablera nya bostäder på egen ägd mark i Skövde och Mariestad!

Svenska Sekelhus

Våra bostadsfastigheter

Flerbostadshus Boktryckaren 16, Falköping

Pågående renovering av flerbostadshus innehållandes 3 st. lokaler samt 7 st. hyreslägenheter i storlekarna 2 r.o.k., 3 r.o.k. och 5 r.o.k. Centralt läge på Stora torget i Falköping.

Intresseanmälan

Flerbostadshus Boktryckaren 17, Falköping

Flerbostadshus innehållandes 4 st. lokaler samt 8 st. hyreslägenheter. Pågående renovering av lägenheterna. Centralt läge på Stora torget i Falköping.

Intresseanmälan

Flerbostadshus Aspen 5, Mariestad

Sekelhus Stadsvilla 4 st. lägenheter om 3 r.o.k. samt 61 m2 vardera. Uteplats resp. balkong. Centralt läge i Mariestad med gångavstånd till centrum. Hyresrätt. Byggår 2022.

Kontakta oss.

Flerbostadshus Aspen 7, Mariestad

Sekelhus Stadsvilla 7 st. lägenheter om 3 r.o.k. samt 64 m2 vardera med egen ingång och uteplats i markplan. Centralt läge i Mariestad med gångavstånd till centrum. Hyresrätt. Byggår 2021.

Intresseanmälan

Flerbostadshus Krattan 9, Skövde

Sekelhus Stadsvilla 5 st. lägenheter om 3 r.o.k. samt 72 m2 vardera. Flertalet med egen ingång och uteplats i markplan. Pizzeria med servering i markplan med uteplats. Centralt läge i Trädgårdsstaden. Hyresrätt. Byggår 2021.

Intresseanmälan

Flerbostadshus Rosen 10, Säffle

Planerad nyproduktion av Sekelhus Stadsvilla 5 st. lägenheter om 3 r.o.k. samt 64 m2 vardera med egen ingång och uteplats i markplan. Centralt läge i Säffle med gångavstånd till centrum. Hyresrätt.

Kontakta oss.

Flerbostadshus 3 vån, Värmland

Planerad nyproduktion av flerbostadshus 18-22 st. lägenheter om 3 r.o.k. samt 64 m2 vardera med egen ingång och balkong. Markplan med butiker, garage samt service. Centralt läge med gångavstånd till centrum. Hyresrätt/bostadsrätt.

Kontakta oss.

Flerbostadshus 4 vån, Skaraborg

Planerad nyproduktion av flerbostadshus 16-24 lägenheter om 3 r.o.k. samt 64 m2 vardera med uteplats i markplan resp. balkong. Centralt läge med gångavstånd till centrum. Hyresrätt/bostadsrätt.

Kontakta oss.

Villa Skaraborg

Planerad nyproduktion av Sekelhus Villa Modell 3 i ladhus-stil om 4-5 r.o.k. samt 100-160 m2 med uteplatser i markplan. Inredningsbar vind. Flexibel planlösningar utifrån kostnadseffektivt byggsystem. Äganderätt.

Kontakta oss.

SeniorRadhus, Skaraborg

Planerad nyproduktion av funktionella, prisvänliga och lättskötta marklägenheter om 3 r.o.k. och 60-80m2 avsedda för äldre par och pensionärer. Lägenheterna har stora uteplatser och tillgång till gemensamma trädgårdsytor. Hyresrätt/bostadsrätt.

Kontakta oss.

SeniorRadhus, Värmland

Planerad nyproduktion av funktionella, prisvänliga och lättskötta marklägenheter om 3 r.o.k. och 60-80m2 avsedda för äldre par och pensionärer. Lägenheterna har stora uteplatser och tillgång till gemensamma trädgårdsytor. Hyresrätt/bostadsrätt.

Kontakta oss.

Seaport Laxhall, Torsö

Exploatering och nybyggnad av fritidhusområde om 18st fritidshus samt egen småbåtshamn. Äganderätt.

Båtplats Seaport Laxhall, Torsö

Uthyrning av båtplatser i Brommö skärgård. Platser i storlek mellan 2,8 – 3,5 m. Unik läge mitt i Vänern med exklusiv närhet till stränder med klippor och sand.

Kontakta oss.

Intresserad av att hyra bostad?

Fastighetsförvaltare bostad

Eric Åsenhielm