Lediga jobb

Annons projektledare Västgöta Byggare AB

Vill du vara med och utveckla ett modernt byggföretag med intressant framtidspotential? Trivs du i miljöer med mycket frihet och stort ansvar? Västgöta Byggare AB är ett framåtsträvande bygg- och entreprenadföretag med ett innovativt byggkoncept och en egen fabriksanläggning för tillverkning av prefabricerade byggnadsmoduler med hög färdigställandegrad. Vi arbetar sedan många år tillbaks med att uppföra byggnader för olika samhällsinriktningar såsom gruppbostäder, äldreboende, stödboende etc, men har ett tydligt framtida fokus även på studentboende, radhus och flerbostadshus mm. Vi söker en driftig projektledare som skall utveckla företaget och vårt byggkoncept samt leda företagets entreprenader.

Om jobbet

Som projektledare kommer du att ansvara för och leda aktuella byggprojekt genom företagets produktionsanläggning till färdig byggnad inkl. slutmontage på byggnadsplatsen. Tillsammans med övriga medarbetare i projekten, kommer du att skapa förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet och kvalitet samt god lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med våra kunder, leverantörer, underentreprenörer (ue) och myndigheter ifrån olika delar av landet.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a:

  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Att arbeta med inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att upphandla och upprätta projektspecifika avtal med ue och leverantörer
  • Att upprätta projekt- och tidplaner
  • Att leda och engagera medarbetare i projekten
  • Att vara delaktig i företagets förbättrings- och tillväxtarbeten
  • Att utveckla och bevara kundrelationer

Vem är du?

Vi söker dig som har en dokumenterad byggnadsteknisk utbildning och erfarenhet av rollen som projektledare. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik. Som ledare har du hög arbetsmoral, du bidrar till att skapa engagemang och du har energin och förmågan att driva projekten framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat och samarbetsinriktat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och har ett kundorienterat synsätt med en förmåga att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Erfarenhet och kunskap av byggnation för omsorgsverksamhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som projektledare på Västgöta Byggare får du en nyckelroll i företaget och dess arbete med att bygga upp ett modernt och lönsamt byggföretag. Vi erbjuder ett spännande uppdrag med stora möjligheter, omväxlande arbetsuppgifter samt kreativt utrymme inom en organisation med korta beslutsvägar.

Om Västgöta Byggare

Västgöta Byggare AB är ett av dotterbolagen i Sekelhus-gruppen – en privat företagsgrupp som grundades 1989. Moderbolag i företagsgruppen är Svenska Sekelhus AB som har sitt huvudkontor i nybyggda, moderna lokaler i Skövde. Vi uppför våra byggnader utifrån ett innovativt byggkoncept med stor utvecklingspotential och erbjuder våra kunder särskilt anpassade byggnader för olika former av omsorgsverksamhet baserat på attraktiva ekonomiska villkor, hög formbarhet över tid, modern teknik samt ökad hemkänsla. Våra kunder är för närvarande huvudsakligen landets olika kommuner. För kompletterande information se - www.sekelhus.se

Intresserad?

Tycker du det här verkar intressant och passar du in på profilen? Skicka isf snarast in din ansökan med CV och personligt brev till sekelhus@sekelhus.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.